Där behövet är som störst
vinterkampanj

Vinterkampanj

För de 70 miljoner människor som tvingas från sina hem och lever i fattigdom ger Winter ett nytt och dödligt hot mot deras liv. Livräddningsartiklar som mat, bränsle och uppvärmning kan stödja ensamstående mödrar, barn och familjer i områden där behovet är störst. Håll dem vid liv, håll dem varma. Hjälp dem att överleva denna vinter.

vinterkampanj

Vinterkampanj

För de 70 miljoner människor som tvingas från sina hem och lever i fattigdom ger Winter ett nytt och dödligt hot mot deras liv. Livräddningsartiklar som mat, bränsle och uppvärmning kan stödja ensamstående mödrar, barn och familjer i områden där behovet är störst. Håll dem vid liv, håll dem varma. Hjälp dem att överleva denna vinter.

Bekräftelse för din betalning skickas via e-post.

Välj belopp ovan och klicka på knappen nedan för att göra en kortbetalning.

Genom att gå vidare samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas i enlighet med Muslim Aids integritetspolicy samt att Muslim Aid kan skicka information till mig.


vinterkampanj

Vinterkampanj

Håll dem vid liv, håll dem varma. Hjälp dem att överleva denna vinter.
När det kalla vädret går in och temperaturen sjunker riskerar miljontals utsatta människor. Vädret förändrar ett nytt hot. Utan adekvat skydd är varma kläder, filtar, uppvärmning eller mat - frysning till döden en möjlighet. Efter att ha flytt från krig och förföljelse, kämpat mot fattigdom och tvingats leva på gatorna har miljoner människor i nöd över hela världen inget skydd mot kylan.

Frysnätter, snö, hård vind och is på marken kommer bara att kräva fler liv. Barn, äldre, hemlösa och personer med långvarig sjukdom kommer att förlora livet för hypotermi, lunginflammation och svält. Många kommer inte att överleva för att se de varmare dagarna.

Du kan ändra deras vinter. Du kan rädda deras liv.

Maysaa bor i Syrien. Hon är änka och mamma till sju barn. Hennes man dödades i en bombning för fyra år sedan. Nu bor de i ett rum i en gammal offentlig byggnad som är skadad och osäker. Vatten tränger ofta in och blöter i familjen. Det finns inget skydd mot kylan. Maysaa gör vad hon kan för att tjäna pengar så att de kan äta men hon vet inte hur de kommer att överleva i vinter.

Ditt stöd kan hjälpa oss att skydda människor som Maysaa och hennes familj.

  • 70,8 miljoner människor runt om i världen har för närvarande tvingats från sina hem och lever i fattigdom. (UNHCR)
  • Det finns 59 flyktingläger över hela världen i Jordanien, Libanon, Syrien, Västbanken och Gazaremsan, nu 25,9 miljoner flyktingar. (UNHCR)
  • Över hälften av världens flyktingar är barn. (UNHCR)
  • Över 14 miljoner människor i Storbritannien förväntas inte ha råd med bränsle eller varm kläder i vinter. (JRF)
  • I Storbritannien förra året dog 17 000 människor på grund av kylan. (ONS)

Vår vinterövervakning kommer att se till att de i Syrien, Gaza, Libanon, Bangladesh och Pakistan och runt om i världen kan klara den här vintern med hopp, värms av din generositet.

Låt dem inte drabbas i vinter. Donera nu och du kan slå kulan för att rädda deras liv.

250 kr Kan ge barnen en varm vintergåva, inklusive en filt och varma kläder.

750 kr Kan ge svältande familjer viktiga livsmedelsnäringsämnen under en hel månad, vilket ger dem energi och värme.

1150 kr Kan tillhandahålla kläder, filtar och värme för att skydda familjer från frysningstemperaturer.

1700 kr Kan förse en familj med nödvändig uppvärmning och bränsle under de kalla vintermånaderna.

Masood bor i Pakistan med sin familj. De förflyttades från sitt hem i fem år på grund av farliga och osäkra förhållanden. När de återvände hem, upptäckte de att familjens hem var mycket skadade och instabila. Nu kämpar de för att överleva varje dag med mycket lite inkomst under kalla, fuktiga förhållanden. Hela familjen behöver desperat varm kläder, särskilt barnen. Masood är mycket orolig för de utmaningar som vintern kommer att ge.

Tack vare ditt generösa stöd fick Masood förra året ett familjestödpaket med mat och kläder som hjälpte till att hålla hans familj varm. Han kunde hitta lite lättnad och tröst från kylan.

På muslimaid.se används cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du detta.