Där behövet är som störst
vatten-gaza

Vatten för Gaza

Som en av de mest tätbefolkade platserna på jorden behöver folket i Gaza desperat tillgång till rent, säkert dricksvatten. Rädda och förbättra livet för dem med brådskande behov. Donera och ge gåvan med vatten utsatta människor i Gaza. 

vatten-gaza

Vatten för Gaza

Som en av de mest tätbefolkade platserna på jorden behöver folket i Gaza desperat tillgång till rent, säkert dricksvatten. Rädda och förbättra livet för dem med brådskande behov. Donera och ge gåvan med vatten utsatta människor i Gaza. 

Bekräftelse för din betalning skickas via e-post.

Välj belopp ovan och klicka på knappen nedan för att göra en kortbetalning.

Genom att gå vidare samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas i enlighet med Muslim Aids integritetspolicy samt att Muslim Aid kan skicka information till mig.


vatten-gaza

Vatten för Gaza

Med kontinuerlig konflikt har grundläggande tjänster och infrastruktur blivit förstörda. Sanitet och rent dricksvatten är nu knappt och utgör över 1 miljon människor i riskzonen.

Vattenfiltreringssystem har brutits, spridit rått avlopp och överfört bakterier och sjukdomar. Mindre än 50% av hushållen har tillgång till rent vatten.

Döende av törst och sjukdom.

Sedan 2015 har konflikten rasat om Gaza, förstört regionen och minskat tjänsterna till spillror. Mindre än 1/3 av Gazas vattenverk är reglerade eller licensierade, vilket leder till föroreningsrisker med avloppsvatten som dricker in i dricksvatten. Ostabila strömförsörjningar och svårigheter vid leverans av material har förvärrat problemet. För att få rent vatten är det enda alternativet dyrt tippvatten som driver människor längre in i fattigdom och desperation.

Du kan hjälpa oss att leverera rent vatten till Gaza.

Vatten bör vara en källa till hopp och liv, inte rädsla och fara. Det finns ett akut behov av tillgång till säker vattenförsörjning och förbättrad sanitet och hygien i hem och på platser inom samhällen. Reglerad, stabil vattenförsörjning är avgörande för att hjälpa de som skadas återhämta sig, för att ge familjer vatten för att dricka, laga mat eller tvätta och är avgörande för boskapens överlevnad.

Tillsammans gör vi en skillnad

Muslimskt stöd har varit på marken i Gaza sedan 2006 och arbetat hårt för att tillhandahålla viktiga tjänster. Din donation till vår vattenöverklagande i Gaza kan ge:

  • 100 solenergidrivna vattenstationer
  • Rent vattenförsörjning till över 900 skolor och plantskolor
  • Installera sanitet och leverans till några av områdets mest utsatta invånare
  • Ge utbildning till lärare och personal om vatteninfektionskontroll
  • Leverera törstkyltande säkert vatten till barn och ungdomar.
  • Livräddande vatten.

Ditt stöd hjälper oss att rädda och förbättra livet för människor som lever i desperata förhållanden. Det kommer att lindra en börda på deras axlar och underlätta deras dagliga liv, vilket dramatiskt minskar risken för uttorkning och sjukdom.

Varje installationsanläggning vi bygger med ditt stöd kommer att ge 5000 liter rent, reglerat vatten och tillräckligt för 1000 personer per dag.

2000 kr kan ge vatten för 4 familjer varje dag i 10 - 15 år.

6000 kr kan ge vatten för 12 familjer varje dag i 10 - 15 år.

11 500 kr kan ge vatten för 24 familjer varje dag i 10 - 15 år.

28 000 kr kan ge vatten för 60 familjer varje dag i 10 - 15 år.

På muslimaid.se används cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du detta.