Där behövet är som störst
stod-muslim-aid

Stöd Muslim Aid

Hjälp utsatta människor i katastrofdrabbade områden som Jemen, Syrien, Gaza, Bangladesh, Pakistan, Somalia mm. Hjälp oss rädda liv. Bli månadsgivare nu!

stod-muslim-aid

Stöd Muslim Aid

Hjälp utsatta människor i katastrofdrabbade områden som Jemen, Syrien, Gaza, Bangladesh, Pakistan, Somalia mm. Hjälp oss rädda liv. Bli månadsgivare nu!

Bekräftelse för din betalning skickas via e-post.

Välj belopp ovan och klicka på knappen nedan för att göra en kortbetalning.

Genom att gå vidare samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas i enlighet med Muslim Aids integritetspolicy samt att Muslim Aid kan skicka information till mig.


stod-muslim-aid

Stöd Muslim Aid

SWISHA DIN GÅVA IDAG TILL: 1231670728, MÄRK GÅVAN WWWSTÖDMA

VARFÖR BLI MÅNADSGIVARE?

Genom att bli månadsgivare möjliggör du för Muslim Aid att fortsätta det framgångsrika arbete som har gjort oss kända runt om i världen. För varje insats vi genomför blir du delaktig långt utöver det stöd som du har bidragit med. Hävstångseffekten är enorm. En levande bistånds- och utvecklingsorganisation som baserar sig på islamiska principer är väldigt värdefull i sig och inget som är lätt att bygga upp och utveckla. Med ditt månadsgivande hjälper du oss att fortsätta utveckla vår organisation och hjälpa människor i nöd.

JEMEN.

Över 6 miljoner människor lider. 

Cirka 22 miljoner människor i Jemen är i desperat behov av hjälp. Krig och fattigdom har skapat världens värsta humanitära katastrof där många riskerar svält, de är i desperat behov av ditt stöd.


SYRIEN. 

6,4 miljoner flyktingar. 6 miljoner förflyttade. 

Över en halv miljon människor har förlorat sitt liv när de fastnat mitt i inbördeskriget i Syrien. För de som överlevt oro, svält, sjukdomar och våld fortsätter lidandet. Din donation är en livlina.

GAZA. 

Drygt 2 miljoner människor under belägring i 11 år. 

Gaza är under attack och i konflikt. Den pågående konflikten har inneburit att två miljoner invånare lever i fattigdom. Gazas befolkning behöver din hjälp nu. Gaza behöver din hjälp nu!

SOMALIA. 

1,9 miljoner människor i behov näringsrik mat och rent vatten. 

Under sommaren 2019 drabbades runt 2 miljoner människor i Somalia av akut brist på mat varav 1 miljon människor var akut undernärda och 175 000 människor var svårt undernärda. Översvämningar drabbar landsbygden med jämna mellanrum, den senaste under våren 2020.

ROHINGYA - (Myanmar-Bangladesh).

Över 700 000 Rohingyer har flytt Myanmar till Bangladesh. 

År 2017 började Myanmars militära operationer mot Rakhine State som tvingade över 700 000 Rohingyer att fly från sina byar och från Myanmar till Bangladesh. Idag befinner sig Rohingaflyktingarna i Cox's Bazaar i Bangladesh under mycket svåra levnadsförhållanden. Hjälp Rohingafolket överleva den svåra krisen.

Stöd Muslim Aid. Bli månadsgivare nu! 

På muslimaid.se används cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du detta.