Där behövet är som störst
nodlage-i-syrien

Nödläge i Syrien

Över en halv miljon människor har förlorat sitt liv när de fastnat mitt i inbördeskriget i Syrien. För de som överlevt oro, svält, sjukdomar och våld fortsätter det. Din donation kan vara en livlina av stöd.

nodlage-i-syrien

Nödläge i Syrien

Över en halv miljon människor har förlorat sitt liv när de fastnat mitt i inbördeskriget i Syrien. För de som överlevt oro, svält, sjukdomar och våld fortsätter det. Din donation kan vara en livlina av stöd.

Bekräftelse för din betalning skickas via e-post.

Välj belopp ovan och klicka på knappen nedan för att göra en kortbetalning.

Genom att gå vidare samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas i enlighet med Muslim Aids integritetspolicy samt att Muslim Aid kan skicka information till mig.


nodlage-i-syrien

Nödläge i Syrien

Mer än 5,6 miljoner Syrier har flytt landet, ytterligare 6 miljoner är interna fllyktingar som får stå ut med de hemskheter dagar och nätter långa .

Mödrar, fädrar och barn har förlorat sina liv i lufträder som har förstört regionen, utplånat hela städer och lämnat efter sig förintelse. De som överlevt är skadade och svårt traumatiserade. Om de kan finna kropparna efter sin kära är de oförmögna att begrava dem.

Kaos, fara, förstörelse och död.

Sedan oron började 2011 har många barn fötts och växt upp i en värld där allt de vet och ser är våld och förtryck. Miljoner oskyldiga familjer har betalat priset för politiska spänningar och har förlorat sina kära samt sina hem. Sjukhus, skolor och andra inrättningar har blivit stillastående. Mat, rent vatten och elektricitet är en bristvara.

Detta är en humanitär kris

De som har flytt för sina liv är de lyckliga, även om de möter en ny fara i extrem fattigdom. För de miljontals inom Syrien fortsätter svält, sjukdomar och våld. Konflikten är obeveklig, med ytterligare tryck på hjälpmedel inkluderat hygien och medicinsk utrustning. Basal infrastruktur så som vägar och kommunikationer har blivit reducerat till ingenting. Damaskus, Aleppo och östra Ghouta har blivit förstörda.

För de som befinner sig i konflikten är sårbarheten mer än bara bomber som förstör deras hem. Sexuell exploatering, slaveri, organ stöld och tvingad fångenskap är utbredd i samhället och tvingar kvinnor samt barn till otänkbara situationer.

Rädda ett liv i Syrien, skicka livsviktigt stöd

Muslim Aid arbetar aktivt i Syrien, levererar nödhjälp till de som är fångade i oroligheterna. Din donation kan hjälpa oss att skicka livsavgörande medel.

Ditt bidrag kommer vara avgörande för att hjälpa till att hålla de mest utsatta skyddade.

Föräldralösa barn och äldre som har förlorat sina familjer är de som är mest utsatta då de inte kan klara sig själva. Utan din hjälp minskar deras chanser för överlevnad för varje dag som går. Vi arbetar med våra samarbetpartners för att göra allt i vår makt för att rädda de drabbade i en av de största humanitära katastroferna i vår tid.

Vi behöver din hjälp idag

Ditt stöd till Syriens befolkning är bokstavligt talat skillnaden mellan liv och död. Ingen tid att förlora, liv förstörs varje dag.

Endast för 745 kr kan du förse en hel familj med ett matpaket som de desperat behöver. Såväl som livsmedel till familjen innehåller matpaketen även förnödenheter till bebisar så som välling, blöjor, våtservetter och kex.

Ditt bidrag kommer också betala för nödvändiga medicinska förnödenheter för att behandla sjuka och skadade, inkluderat kraftgeneratorer till sjukhus och kliniker. Med så många skadade finns smärta och lidande överallt.

På muslimaid.se används cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du detta.