Där behövet är som störst
need-greatest

Där behovet är störst

När du ger människor i nöd kan du hjälpa till att rädda och förändra liv, vilket gör att vi kan nå änkor, föräldralösa, äldre och utsatta. I över 35 år har vi tjänat mänskligheten runt om i världen och vi arbetar hårt för att alla ska få de grundläggande mänskliga rättigheterna de förtjänar.

need-greatest

Där behovet är störst

När du ger människor i nöd kan du hjälpa till att rädda och förändra liv, vilket gör att vi kan nå änkor, föräldralösa, äldre och utsatta. I över 35 år har vi tjänat mänskligheten runt om i världen och vi arbetar hårt för att alla ska få de grundläggande mänskliga rättigheterna de förtjänar.

Bekräftelse för din betalning skickas via e-post.

Välj belopp ovan och klicka på knappen nedan för att göra en kortbetalning.

Genom att gå vidare samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas i enlighet med Muslim Aids integritetspolicy samt att Muslim Aid kan skicka information till mig.


need-greatest

Där behovet är störst

Din donation till vår vädjan Där behovet är som störst har kraften att rädda och förändra liv. Gör det möjligt för oss att nå änkor, föräldralösa, äldre och utsatta som lider på grund av effekterna av fattigdom, torka, katastrof och konflikt.

När du ger till människor i nöd ger du mer än bara mat och skydd. Du ger hopp och en framtid.

Med över 68 miljoner människor som för närvarande är flyktingar från sina hem på grund av krig eller naturkatastrof, kämpar en enorm andel av världens befolkning för att överleva i de svåraste förhållandena. Miljoner har inte tillgång till rent vatten och sover varje natt undernärda och hungriga. Många fler saknar lämpligt skydd eller skydd mot ytterligare skada.

Ingen lämnad. Ingen glömd.

I över 35 år har Muslim Aid jobbat runt om i världen och arbetar i 20 länder genom våra fältkontor och partners.

2018:

  • 329, 457 fick stöd för försörjning
  • 1,26 miljoner fick hälso- och sjukvård
  • 517 624 barn och ungdomar kunde få tillgång till utbildning.

Vi arbetar hårt för att hitta och fokusera på människor som bor i avlägsna samhällen, för att säkerställa att alla får de grundläggande mänskliga rättigheterna de förtjänar. Från vatten, mat, skydd och utbildning, till stöd för försörjning och hållbara lösningar, stöder vi människor som är i desperat behov av hjälp.

Till exempel är den humanitära krisen i Somalia komplex och kontinuerlig. Mer än 3,1 miljoner somalier har akut behov av humanitärt bistånd för att överleva på grund av pågående katastrof, konflikt och fattig fattigdom. Torkan har ytterligare pressat isolerade samhällen till randen av hungersnöd.

År 2018 gav vi mat och näring till över 32 000 människor. Sedan dess har vi arbetat hårt för att leverera hälsa, utbildning, försörjning och vattenutveckling i hela regionen. Detta inkluderar att bemyndiga somaliska kvinnor att bygga sina egna företag, genomföra utbildning för att bekämpa könsbaserat våld och etablera vattenreservoarer för säker vattenförsörjning. Ditt stöd förra året innebar också att vi levererade vaccinationskliniker och program för förebyggande av malaria som bokstavligen räddade liv.

Tillsammans gör vi en skillnad.

I över 35 år har vi levererat hjälp över hela världen för dina räkning, till människor som verkligen behöver det.

  • Hjälpa änkor och barn som lever i extrem fattigdom
  • Tillhandahålla vatten och sanitet till dem som upplever torka och hungersnöd
  • Rädda liv med operationer och nyfödda vård
  • Tillhandahålla skydd för fördrivna människor, ensamma och sårbara, som har flytt för sina liv.
  • Du kan göra en skillnad i deras liv och deras framtid.

Genom åren har vi arbetat hårt för att bygga etablerade länkar med för att nå avlägsna områden och leverera långsiktiga och hållbara stödprogram. Vi förblir engagerade i att se till att de i största behov kan få en ljusare framtid.

Men vi behöver din hjälp för att fortsätta.

1500 kr matpaket
Kan förse två familjer med viktiga näringsämnen

3200 kr vatten
Kan ge rent och säkert dricksvatten till en familj på fem

6 300 kr skydd och medicin
Kan ge brådskande skydd och medicin till utsatta familjer

12 500 kr nödlägen
Kan säkerställa att vi är redo att svara när en katastrof eller nödsituation uppstår

Bara 2000 kr kan lindra svårigheterna för dem som är i största behov och hjälpa till att bygga en ljusare framtid.

På muslimaid.se används cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du detta.