Där behövet är som störst
mata-den-fastande

Mata den fastande

Under Ramadan går miljoner familjer hungriga utan att äta eller dricka något. Denna Ramadan, hjälp oss att mata de fastande. Från så lite som 500 kr kan du mata en familj under en hel månad och se till att de får alla nödvändig näring de desperat behöver.

mata-den-fastande

Mata den fastande

Under Ramadan går miljoner familjer hungriga utan att äta eller dricka något. Denna Ramadan, hjälp oss att mata de fastande. Från så lite som 500 kr kan du mata en familj under en hel månad och se till att de får alla nödvändig näring de desperat behöver.

Bekräftelse för din betalning skickas via e-post.

Välj belopp ovan och klicka på knappen nedan för att göra en kortbetalning.

Genom att gå vidare samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas i enlighet med Muslim Aids integritetspolicy samt att Muslim Aid kan skicka information till mig.


mata-den-fastande

Mata den fastande

Lindra deras hunger en hel månad

500 kr - Matpaket för en familj i en månad

1000 kr - Matpaket för två familjer i en månad

3000 kr - Matpaket för sex familjer i en månad

5000 kr - Matpaket för tio familjer i en månad

Förra året, innebar ditt stöd att vi kunde dela ut tusentals måltider till hungriga människor världen över.

I dessa länder - Afghanistan, Azad Kashmir, Bangladesh, Benin, Bosnien och Hercegovina, Etiopien, Gambia, Ghana, Indien, Irak, Jemen, Kamerun, Mali, Nepal, Pakistan, Palestina, Sierra Leone, Somalia, Sri Lanka, Sudan, Syrien, Tanzania, Tchad, Uganda & för Uiguriska flyktingar samt flyktingar från Myanmar - kommer dina donationer förse familjerna med näringsrika måltider för att upprätthålla dem genom lång fasta och tuffa förhållanden.  Det är dessa donationer under Ramadan som kan ha en enastående inverkan och belöning inte bara för dig själv utan också för dem som är desperat i behov.

"Den som matar en fastande person kommer att få en belöning likt som den som fastar, utan någon minskning av dennes belöning." [Tirmidhi]

Donera där det behövs som mest

Dina Zakat- och Sadaqah-donationer kommer att användas för att mata människor som lever i utmanande situationer och för att besegra fattigdom. Att hjälpa de fattiga under Ramadan är en av de mest givande handlingarna, vilket gör det möjligt för familjer världen över att utföra sina religiösa plikter samt fördjupa sig i dyrkan.

Genom dina generösa bidrag kan vi tillhandahålla matpaket och matkuponger till samhällen som har det svårt. Låt oss tillsammans försöka tillgodose att ännu fler människor runt om i världen än någonsin tidigare får den hjälp de verkligen behöver. Genom exempelvis våra matkuponger kommer vi att se till att familjer kan köpa exakt vad de behöver när de behöver det, vilket ger dem den självständighet och värdighet de förtjänar.

“Min familj är i behov av mat under Ramadan för att hjälpa dem att fasta”

Ahmad bor i Syrien. Han fördrevs från sitt hem och sökte initialt skydd i skogen med sina fyra barn och funktionshindrade bror. Trots sin ringa ålder (30 år) är han fysiskt och känslomässigt utmattad, desperat i behov av hjälp när Ramadan närmar sig.

Med höjningen av livsmedelspriserna under Ramadan och inget arbete tillgängligt, vet han inte hur han kommer att mata sin familj som redan är svag och lider av undernäring.

Förra året kunde vi hjälpa tusentals människor som Ahmad genom att leverera matpaket och kuponger för att lindra deras hunger.

Denna Ramadan, hjälp oss ​​att tjäna mänskligheten

Vi kommer att använda dina generösa donationer för att ge de i behov de måltider de ser fram emot, från Suhoor på morgonen till Iftar på kvällen.

"Det finns två glädjetillfällen för en fastande person: den ena när han bryter sin fasta och den andra när han möter sin Herre." [Bukhari]

Våra matkuponger och paket kan förse en familj med nödvändiga ingredienser och förnödenheter som olja, ris, vete, salt och mycket mer. De kommer att få alla saker de behöver för att överleva.

Donera nu så kan du mata fasta och hjälpa de fattiga denna Ramadan

På muslimaid.se används cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du detta.