Där behövet är som störst
mama-och-barn

Mamma & barn

Över områden med extrem fattigdom och inom flyktingläger riskerar hundratals gravida kvinnor, nya mödrar och spädbarn sin hälsa. Alltför ofta föds barn under de farligaste förhållandena - donera och hjäp alla utsatta. 

mama-och-barn

Mamma & barn

Över områden med extrem fattigdom och inom flyktingläger riskerar hundratals gravida kvinnor, nya mödrar och spädbarn sin hälsa. Alltför ofta föds barn under de farligaste förhållandena - donera och hjäp alla utsatta. 

Bekräftelse för din betalning skickas via e-post.

Välj belopp ovan och klicka på knappen nedan för att göra en kortbetalning.

Genom att gå vidare samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas i enlighet med Muslim Aids integritetspolicy samt att Muslim Aid kan skicka information till mig.

Bekräftelse för din betalning skickas via e-post.
Vi hämtar och sparar dina personuppgifter.

Namn

Gatuadress

Postnr och ort

Välj din bank och legitimera dig med Mobilt BankID för att hämta och välja ditt bankkonto för ditt autogiro.

Genom att gå vidare samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas i enlighet med Muslim Aids integritetspolicy och jag godkänner även Muslim Aids Allmänna villkor för Autogiro.

Vidare godkänner jag att en kontoinformationstjänst tillhandahålls i enlighet med Billecta Payments användarvillkor.


mama-och-barn

Mamma & barn

Underernäring och dålig primärvård har ökat riskerna för kvinnor under graviditet och förlossning för de i länder som Libanon.

En allvarlig brist på pediatrisk vård innebär att spädbarn föds under farliga förhållanden, hungriga och kämpar för att överleva från sitt allra första andetag.

Tusentals unga liv har oddsen staplade mot dem.

Med ökande fattigdom och spänningar fortsätter har miljoner människor flytt för sina liv och är nu fördrivna och söker skydd i provisoriska flyktingläger.

Utan grundläggande hälso- och sjukvård och näring riskerar gravida kvinnor för komplikationer, missfall eller fortfarande födelse. Brist på vård av mödrar innebär att de ofta föder utan smärtlindring eller medicinsk hjälp. För spädbarn som överlever, hänger deras liv i balans eftersom deras mödrar ofta är för svaga för att amma.

De behöver din hjälp.

Gravida kvinnor, mödrar och barn behöver snabbt grundläggande primärvård. Immuniseringar, näring, kirurgisk utrustning, inkubatorer och specialiserad pediatrisk vård krävs för att hjälpa dem att överleva. Mobilkliniker behövs för att nå de mest isolerade och utsatta kvinnorna med kvalitetsmodervård.

Tillsammans kan vi rädda dem.

Vi arbetar i Libanon, når avlägsna samhällen och levererar medicinsk hjälp till de miljoner som fördrivs i flyktingläger.

Ert stöd och generositet kan hjälpa oss att skydda kvinnor och deras barn från:

Livstruande tillstånd under graviditeten
Riskfyllda förlossningsupplevelser som farlig för tidig födsel
Ökad risk för missfall och dödfödelse
Underernäring och förebyggbara infektioner och sjukdomar

Stöd Muslim Aid och ge dem en chans i livet.

Donera till vår vårdnad om mödrar och barnhälsovård och hjälpa 6500 kvinnor och över 2000 spädbarn och barn få den hjälp de så desperat behöver.

1 500 kr kan ge livräddande stöd för premature och sjuka barn

4 500 kr kan ge dedicerat stöd och vård för gravida kvinnor

6 500 kr kan tillhandahålla akutmedicin och operationer

12 500 kr kan tillhandahålla en andel av en mobil klinik (totalt 35 aktier)

440 000 kr kan fullt utrusta en mobil klinik

På muslimaid.se används cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du detta.