Där behövet är som störst
libanon

Libanon

Hjälp Libanon 550:- för ett matpaket som hjälper en hel familj

libanon

Libanon

Hjälp Libanon 550:- för ett matpaket som hjälper en hel familj

Bekräftelse för din betalning skickas via e-post.

Välj belopp ovan och klicka på knappen nedan för att göra en kortbetalning.

Genom att gå vidare samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas i enlighet med Muslim Aids integritetspolicy samt att Muslim Aid kan skicka information till mig.


libanon

Libanon

Explosionen i Beirut: hundratals döda och tusentals skadade

Stora delar av Libanons huvudstad Beirut har slagits i spillror av en explosion vars storlek saknar motstycke. Hundratals har dött och tusentals har skadats. Hundratusentals har fått sina hem förstörda. Libanon var sedan tidigare inne i en ekonomisk kris som förvärrades av covid-19-pandemin.

Ahmed Fawzi, landschef, Muslim Aid Libanon: "Det ser ut som en krigszon. Mängder av människor är hemlösa, sjukhusen försöker hinna med alla sårade och skadade trots att de snabbt blev överbelagda".

Matpaket för en hel familj - 550 kr

 

Muslim Aid på plats

Muslim Aid har varit i Libanon sedan 2007 och hjälpt familjer med mat, vatten och sjukvård. Med din stöd har vi också nått fram med hjälp till syriska och palestinska flyktingar i landet.

Vårt team i Beirut följer händelseutvecklingen noga och hjälper dem med störst behov och vi behöver ditt stöd.

Ditt bidrag (till vår Global Emergency Fund) hjälper oss att leverera livsnödvändigt bistånd till platser som Libanon för att rädda liv och hjälpa människor i nöd.

På muslimaid.se används cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du detta.