Där behövet är som störst
emergency-aid

Katastrofhjälp

Din donation innebär att vi kan leverera humanitär hjälp inom de kritiska första 72 timmarna av en nödsituation, rädda och skydda liv. Vi vill fortsätta att tjäna mänskligheten och en regelbunden donation kan bidra till att vårt arbete kan fortsätta regelbundet.

emergency-aid

Katastrofhjälp

Din donation innebär att vi kan leverera humanitär hjälp inom de kritiska första 72 timmarna av en nödsituation, rädda och skydda liv. Vi vill fortsätta att tjäna mänskligheten och en regelbunden donation kan bidra till att vårt arbete kan fortsätta regelbundet.

Bekräftelse för din betalning skickas via e-post.

Välj belopp ovan och klicka på knappen nedan för att göra en kortbetalning.

Genom att gå vidare samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas i enlighet med Muslim Aids integritetspolicy samt att Muslim Aid kan skicka information till mig.

Bekräftelse för din betalning skickas via e-post.
Vi hämtar och sparar dina personuppgifter.

Namn

Gatuadress

Postnr och ort

Välj din bank och legitimera dig med Mobilt BankID för att hämta och välja ditt bankkonto för ditt autogiro.

Genom att gå vidare samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas i enlighet med Muslim Aids integritetspolicy och jag godkänner även Muslim Aids Allmänna villkor för Autogiro.

Vidare godkänner jag att en kontoinformationstjänst tillhandahålls i enlighet med Billecta Payments användarvillkor.


emergency-aid

Katastrofhjälp

Tid är avgörande när liv är i fara. Fångad, skadad, rädd och i fara - att få hjälp till människor i nöd är bokstavligen en fråga om liv och död. Varje sekund är viktig och att få hjälp levererat vid rätt tidpunkt är allt som betyder.

I en nödsituation kan du se till att vi är där för att hjälpa.

Det är därför våra team arbetar snabbt och effektivt för att nå dem som lider med den hjälp de desperat behöver. Din donation innebär att vi kan leverera humanitär hjälp inom de kritiska första 72 timmarna av en nödsituation, rädda och skydda liv.

Vi har kunnat hjälpa 7,5 miljoner människor i katastrofländer under de senaste fyra åren. Vi vill fortsätta att tjäna mänskligheten och en regelbunden donation kan säkerställa att vårt arbete aldrig slutar.

£ 5 Mat och vatten
Kan ge rent vatten och viktiga livsmedelsnäringsämnen

£ 10 skydd
Kan ge fortlöpande säkert skydd

£ 20 Sjukvård
Kan tillhandahålla nödvändig hälso- och sjukvård och behandlingar till de i nöd

Över hela världen, oavsett situation.

Vi har levererat humanitärt bistånd över hela världen i över 35 år. Vårt nödhjälp är för alla nödsituationer, var vi än kan nå dem som behöver hjälp. Vi arbetar med våra fält- och partnerkontor för att säkerställa att vi kan komma åt även de mest avlägsna samhällena, och stöder dem som ofta har största risken.

Fångad under spillror, fångad i en flygattack eller skjutvapen, hem förstörda av översvämningar, jordbävning eller cyklon - livet kan förändras på ett ögonblick och med ditt stöd kan vi vara där för att hjälpa.

Under 2018 levererade vi stöd till över 675 000 personer med akut behov.

Över 2 miljoner människor förblir instängda i Gaza och kämpar för att överleva konflikter i en av de värsta humanitära katastroferna i vår tid. Genom våra partnerkontor fortsätter vi att arbeta outtröttligt under några av de tuffaste förhållandena. År 2018 gav vi över 15 000 skadade och traumatiserade personer akutläkarhjälp och sjukvård. Från ambulanser, till läkare och sjuksköterskor, kirurgisk utrustning, nyfödda stöd och psykologisk rådgivning - dina donationer räddade deras liv.

I oktober 2018 orsakade kraftiga regn översvämningar och jordskred i de överfulla flyktinglägren i Bangladesh.

De som hade flytt från våldet i Myanmar såväl som i de lokala samfunden i Bangladesh förlorade allt. Över 400 000 människor fördrivs och behövde nödhjälp.

Vi levererade skydd, mat och vatten till nästan 4 000 människor i det akutaste behovet och skyddade dem mot fara. Sedan dess har vi hjälpt över 26 000 människor i regionen med hjälp av återuppbyggnad av hus, hygien, tillgång till rent vatten och katastrofutbildning.

I en nödsituation finns det ingen tid att slösa.

Bara för att en nödsituation inte är nyheterna, betyder det inte att den har slutat. Och bara för att ett krig är över betyder det inte att människor fortfarande inte lider.

Din generositet går mot att tillhandahålla viktigt skydd, viktiga livsmedelsförpackningar, rent dricksvatten och akut medicinsk vård så snart katastrofen slår till.

Ge till nödsituationer på platser som Gaza, Yemen och Myanmar så fortsätter vi att göra den största effekten på marken. Du kan inte stoppa naturkatastrofer eller katastrofkatastrofer. Men du kan hjälpa dem som desperat behöver det.

800 kr akutmat

Kunde tillhandahålla nödtillförsel till en familj

1 300 kr Nödpaket

Kunde tillhandahålla ett nödöverlevnadspaket till en familj

2 500 kr Säkert skydd

Kan ge en drabbad familjesäker och säker skydd

6 000 kr Medical Healthcare

Kan ge livräddande medicinsk hjälp och sjukvård

Vänligen ge i dag så att vi kan fortsätta rädda liv imorgon.

På muslimaid.se används cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du detta.