Där behövet är som störst
child-sponsorship

Fadder

Miljontals barn över hela världen har inte tillräckligt med mat att äta, ett stabilt hem eller tillgång till utbildning. Många har inte längre föräldrar att ta hand om sina behov. Du kan hjälpa dig genom att bli månadsgivare.

child-sponsorship

Fadder

Miljontals barn över hela världen har inte tillräckligt med mat att äta, ett stabilt hem eller tillgång till utbildning. Många har inte längre föräldrar att ta hand om sina behov. Du kan hjälpa dig genom att bli månadsgivare.

Bekräftelse för din betalning skickas via e-post.

Välj belopp ovan och klicka på knappen nedan för att göra en kortbetalning.

Genom att gå vidare samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas i enlighet med Muslim Aids integritetspolicy samt att Muslim Aid kan skicka information till mig.

Bekräftelse för din betalning skickas via e-post.
Vi hämtar och sparar dina personuppgifter.

Namn

Gatuadress

Postnr och ort

Välj din bank och legitimera dig med Mobilt BankID för att hämta och välja ditt bankkonto för ditt autogiro.

Genom att gå vidare samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas i enlighet med Muslim Aids integritetspolicy och jag godkänner även Muslim Aids Allmänna villkor för Autogiro.

Vidare godkänner jag att en kontoinformationstjänst tillhandahålls i enlighet med Billecta Payments användarvillkor.


child-sponsorship

Fadder

Vårt barnsponsorprogram förbinder dig med ett barn i behov och ger dem hjälpande hand när de växer upp.

Över hela världen har många barn förlorat sin familj på grund av krig, sjukdom eller naturkatastrof. Sorgande och traumatiserade måste de nu klara sig själva, ofta lever i extrem fattigdom.

Gå med i vår regnbågefamilj.

I länder runt om i världen har många barn fötts in i konflikter och fattigdom. Många har förlorat sina föräldrar och sin större familj och lever nu under förhållanden där deras grundläggande behov inte kan tillgodoses. Viktiga mänskliga rättigheter som mat, rent vatten, kläder, skydd eller utbildning nekas dem. Istället kan de komma att arbeta på gatorna, sexuell exploatering, brottslighet eller övergrepp för att hitta tillräckligt att äta varje dag. Detta är inte den barndom de förtjänar.

Oskyldiga liv lider.

Barn i nöd behöver inte bara fysisk hjälp för att överleva. Känslomässigt stöd och utbildning är viktigt för en sund utveckling och en chans till en ljus framtid - särskilt för barn som har upplevt svårigheter, vuxna upp i krigshärda områden eller fattigdom. För många, oavsett om de bor med storfamiljen eller ensamma, behöver de mest av allt säkerhet och stabilitet.

Regelbunden sponsring kan ge dem en pålitlig inkomstkälla att betala för mat, sjukvård och utbildning. Det kan också förbinda dem med känslomässig rådgivning för att vårda och läka dem från traumat de har upplevt.

Du kan förändra deras värld.

Vårt Rainbow Family-program har körts sedan 2007 i länder runt om i världen, vilket underlättar sponsring av tusentals barn.

Din barns sponsringsdonation kan:

- Mat och grundläggande näring
- Kläder och skoluniformer
-Skolböcker och inskrivning

Rådgivning och stöd

Ditt stöd kan göra något fantastiskt för ett barn idag.
Med över 30 års erfarenhet av att hjälpa de i nöd över hela världen tror vi att varje barn har rätt till ett välmående och hälsosamt liv. Med ditt kontinuerliga stöd strävar vi efter att fortsätta i vårt mål att nå ut och göra en skillnad för så många barn som vi kan.

Sponsra ett barn idag med Muslim Aid och hjälpa oss att tjäna de barn i nöd.

 

På muslimaid.se används cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du detta.