Nödläge i Palestina

Krisen i Palestina skördar nya liv varje dag

Efter mer än femton års blockader och våld lever en tredjedel av alla palestinier i fattigdom, och fler än 2 miljoner människor i Gaza lever i extrem fattigdom. 80 % av befolkningen är helt beroende av bistånd för sin överlevnad. Det råder brist på mat, mediciner, vatten och el. Människorna i Palestina är i desperat behov av din hjälp. Hjälp dem att överleva!

Med din hjälp kan vi rädda Palestina

Vårt projekt i Palestina är en livlina för miljontals människor i nöd. Många palestinska och utländska välgörenhetsorganisationer beskriver Gaza kontinuerligt som ett av världens största fängelser som är under ständig kontroll och beskjutning, och där invånarna har en minimal chans att fly eller växa. Låt de inte lida ensamma. Hjälp oss att rädda Palestina!

Muslim Aid är på plats och har i flera år arbetat med att bistå med akutmedicinsk utrustning samt livsmedelsbistånd.  Du kan donera och hjälpa dem som lever på en plats som av många har beskrivits vara världens största utomhusfängelse.

Människorna i Palestina behöver din hjälp mer än någonsin.
150 kr förser en familj med rent dricksvatten att dricka i nödsituationer.
1 000 kr bidrar till livsnödvändiga mediciner och sjukvårdsanläggningar.
1 750 kr bidrar till upprättandet av en blodbank.

Din donation kan rädda palestiniernas liv och underlätta deras lidande.

 

 

Palestina behöver din hjälp NU!

Palestina är under attack och miljontals palestinier lever under fruktansvärda förhållanden. Palestinas befolkning behöver hjälp. Palestina behöver din hjälp nu!

© Copyright 2023. Muslim Aid Sverige. All Rights Reserved.

Serving humanity since 1985.